Η δραστηριότητα της Ε.Α.Θ. στον χρόνο που πέρασε (2014)

1-2-2015
Ο κ. Βασίλης Τσολάκης, πρόεδρος της Ένωσης Αερομοντελιστών Θεσσαλονίκης, μας ενημερώνει για τις δραστηριότητες της Ένωσης κατά το παρελθόν έτος (2014). 


" Μια αερομοντελιστική χρονιά πέρασε στην Ε.Α.Θ. και καλό είναι να κάνουμε ένα σύντομο απολογισμό της δραστηριότητας της:

    -  Το 2014 παρ' όλη την κρίση, η Ε.Α.Θ. διατήρησε την δύναμή της με 50 μέλη.

    - Έγιναν βελτιώσεις στο Μοντελοδρόμιο της Νέας Ραιδεστού, στο οποίο τα Σαββατοκύριακα   κατά μέσο όρο η επισκεψιμότητα ήταν περίπου 15 μέλη.

      - Οργανώθηκαν 2 αγώνες ηλεκτρικών ανεμοπτέρων F5J GR, ένα Fly Ιn «All up Last Down”, ενώ η ομάδα F5J GR  πήρε μέρος σε 5 Περιφερειακούς  αγώνες και στον Πανελλήνιο.

      - Για πρώτη φορά, 3 αθλητές μας πήραν μέρος στον αγώνα  F5J FAI στην Dupnica της Βουλγαρίας. Σε όλους τους αγώνες οι αθλητές της ΕΑΘ κατέλαβαν  πολύ καλές θέσεις στην βαθμολογία.

       - Ένας αθλητής μας είχε συμμετοχή και σε αγώνα του εξωτερικού στα Pylon και δύο σε Fly In στην Κατερίνη.

- Οργανώθηκε σεμινάριο  F5J FAI για χειριστές και κριτές και έγινε η προμήθεια του εξοπλισμού, ενόψει της διοργάνωσης το 2015 όμοιου αγώνα στην Θεσσαλονίκη.

- Συμμετείχαμε σε όλες τις διαδικασίες της ΕΛ.Α.Ο. και ολοκληρώσαμε το «Μακεδονικό Έπαθλο» με τρεις αθλητές μας στις τρεις πρώτες θέσεις.

- Νέα μοντέλα όλων των κατηγοριών έκαναν τις παρθενικές τους πτήσεις στον «εναέριο χώρο» του Μ/Δ.

Το κλίμα εν γένει φιλικό, δημιουργικό, συναδελφικό, ελπίζοντας και του χρόνου να πάμε ακόμη καλύτερα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GREEKMODELLERS
ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ

ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑΕπισκεφθείτε το όμορφο SITE της ΕΑΘ για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες από το μοντελοδρόμιο και τα μοντέλλα και για να μάθετε την πολύ ενδιαφέρουσα (και επιτυχημένη) ιστορία της Ένωσης:

Ε.Α.Θ.


Γ.Κ.

_________________________________________________________________________________

31-1-2015

Η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή πίτας της ΕΑΘ, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου


Την πίτα της κόβει η ΕΑΘ το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, σε συνδυασμό με την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, όπου εκτός από την έκθεση των πεπραγμένων για το 2014, θα γίνει επίσης παρουσίαση του προγράμματος για το 2015 καθώς και ανοικτή συζήτηση και προτάσεις των μελών της Ένωσης.

Στην συνέλευση, εκτός από τα μέλη της ΕΑΘ, μπορούν να παρευρίσκονται σαν ακροατές και αερομοντελιστές-φίλοι της Ένωσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΑΘ:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
            Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Α.Θ. σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού, καλεί τα Τακτικά Μέλη σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, στις 14 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 7.00μμ , στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Τ.Κ. Ν. Ραιδεστού, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, όπως αυτά καθορίστηκαν με την 1/2015 απόφαση του Δ.Σ.
1.    Έγκριση ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων, ετήσιου διαχειριστικού απολογισμού και ισολογισμού του Δ.Σ.
2.    Έγκριση ετήσιας έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής
3.    Απαλλαγή του Δ.Σ. και της Ε.Ε. από κάθε ευθύνη, για πράξεις ή παραλείψεις τους.
4.    Έγκριση του προγράμματος δράσης έτους 2015
5.    Ανοικτή συζήτηση- Προτάσεις Μελών (με κατάλογο ομιλητών-θεμάτων)
Στο τέλος της διαδικασίας της Γ.Σ., θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας για τα τακτικά μέλη και η απονομή των επάθλων και αναμνηστικών διπλωμάτων του «Μακεδονικού Επάθλου» 2014.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, καλείστε σε επαναληπτική  συνεδρίαση στις 21 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, ίδια ώρα και τόπο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Ως τακτικά Μέλη νοούνται τα ταμειακώς τακτοποιημένα του προηγουμένου έτους. Κατά την Γ.Σ. μπορούν να παρευρίσκονται μέλη άλλων Συλλόγων  ή φίλοι ως ακροατές.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ