11/10/2014

Μεγάλες αλλαγές στο Al's Hobbies

(Επειδή η Ελλάδα μας ΔΕΝ είναι το κέντρο του κόσμου!)

[Επειδή η Ελλάδα μας δεν είναι το κέντρο του κόσμου, όπως αφελώς ακόμα πιστεύουμε οι Νεοέλληνες,  ακολουθώντας ίσως την παράδοση των ένδοξων προγόνων μας που πίστευαν ότι το κέντρο του κόσμου βρίσκεται στους Δελφούς, καλό είναι να ενημερωνόμαστε που και που για τις δραστηριότητες και τα νέα του χόμπυ μας, σε όλο τον κόσμο].

Το Al's Hobbies (www.alshobbies.com) που εδρεύει στην Αγγλία, μπορεί να μην είναι και το δημοφιλέστερο -στην Ελλάδα- κατάστημα ειδών αερομοντελισμού, παραμένει όμως παγκοσμίως ένα από τα καλύτερα καταστήματα, τόσον όσον αφορά την ποιότητα και την ποικιλία των προσφερομένων ειδών, την τεχνική υποστήριξη στους πελάτες του και -κυρίως- την εξειδίκευση του στα αερομοντέλλα JET.Ιδιοκτήτης του είναι ο Ali Machincy, που βέβαια δεν είναι γνωστός μόνο σαν καταστηματάρχης, αλλά και σαν κατασκευαστής μοντέλλων μεγάλης κλίμακας (GIANT) και σαν δεξιοτέχνης πιλότος, που παίρνει μέρος σε πάρα πολλές αερομοντελιστικές εκδηλώσεις και επιδείξεις παγκοσμίως, εκπλήσσοντας τους θεατές με τις πληθωρικές κατασκευές του.


Ο Ali Machincy εξέπληξε για μια ακόμα φορά τους αερομοντελιστές παγκοσμίως, αυτή τη φορά όχι με κάποιο γιγαντιαίο μοντέλλο, αλλά με την απόφαση του να αποδεχθεί την περασμένη άνοιξη (2014) πρόταση εργασίας από την Horizon Hobby στην Αμερική, όπου και θα αναλάβει υπεύθυνη θέση.

Ο Ali θα μετεγκατασταθεί στην Αμερική με όλη την οικογένεια του, ενώ το κατάστημα στην Αγγλία θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό την διεύθυνση του πατέρα του.  Ο τομέας των JET θα αναληφθεί από τους δυο συνεργάτες του Ali, οι οποίοι απασχολούντο ήδη σε αυτόν τον τομέα.

Όπως δήλωσε ο Machincy, η εργασία που του προσφέρθηκε ήταν αυτή που ονειρευόταν πάντα (αν και δεν διευκρίνισε ποια ήταν αυτή).

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα σπουδαία παγκοσμίως αερομοντελιστικά events θα είναι τώρα φτωχότερα χωρίς την συμμετοχή του Ali, μιας και η νέα του θέση θα περιορίσει αναγκαστικά τις εμφανίσεις του.