Ασπρόπυργος, Κυριακή 18-1-2015

Του συνεργάτη μας Γιώργου Κουτρουμπούχου

Ο φίλος αερομοντελιστής κ.Γιώργος Κουτρουμπούχος που επισκέφθηκε το μοντελοδρόμιο (αλάνα) του Ασπροπύργου την Κυριακή το πρωΐ 18/1, είχε την καλοσύνη να μας στείλει μια ανταπόκριση με τα σπουδαιότερα μοντέλλα που είδε εκεί.

Αξιοσημείωτη αερομοντελιστική δραστηριότητα υπάρχει ασφαλώς και σε άλλους χώρους πλην του Ελληνικού.

Στις τρεις πρώτες φωτογραφίες το τεράστιο και εντυπωσιακό Jodel Robin της Graupner, με άνοιγμα 2,5 μέτρων, βάρος 15 κιλά και δίχρονο, δικύλινδρο Boxer βενζινοκινητήρα DLA, 64 cc. Η τιμή του αεροπλάνου είναι 500 Ευρώ στην Ελληνική αγορά.
Graupner Jodel Robin

Graupner Jodel Robin
Graupner Jodel RobinΑκολουθεί το YAK 54 της PHOENIX MODELS, με εκπέτασμα 2,20 μέτρα, βάρος 8,5 κιλά και δίχρονο, δικύλινδρο Boxer βενζινοκινητήρα DLA 64 cc.Phoenix Models - YAK 54
Στις επόμενες δυο φωτογραφίες το RYAN-STA της BLACK-HORSE, του κ. Παύλου, με εκπέτασμα 3,35 μέτρα, βάρος 5,5 κιλά και τετράχρονη μηχανή OS-200 pumped.
Black Horse - Ryan STA
Black Horse- Ryan STAΣτις επόμενες δυο φωτογραφίες, το STARLET-STOLP της GRAUPNER, του κ. Θανάση. Έχει εκπέτασμα 2,4 μέτρα, βάρος 9,5 κιλά και βενζινοκινητήρα DLA 64 cc. Όπως μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του μοντέλλου, είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο μοναδικό που υπάρχει στην Ελλάδα.


Graupner- Starlet StolpGraupner- Starlet Stolp


Και τέλος, η "τελετουργία" του καψίματος ενός μοντέλλου, που συνετρίβη πριν από λίγο!

Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Κουτρουμπούχο για την άρτια ενημέρωση που μας έκανε.Γ.Κ.