5ο KAVALA AIR-SEA SHOW


5-4-2016
Ο κ. Δ. Κατσούλης από τον Όμιλο Αερομοντελιστών Καβάλας, μας έστειλε την ακόλουθη ενημέρωση:


 5ο KAVALA AIR-SEA SHOW 
24-26 Ιουνίου 2016


Αγαπητοί φίλοι Αερομοντελιστές 

 Ο Όμιλος Αερομοντελιστών Καβάλας σας προσκαλεί στο 5ο KAVALA  AIR-SEA  SHOW 2016  το οποίο θα διεξαχθεί από 24 - 26 Ιουνίου 2016 στην  Καβάλα  και στην Θάσο. 

    Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 24 και του Σαββάτου 25 Ιουνίου, ενώ στον ουρανό της Καβάλας θα  "ζωγραφίζουν"΄ τα μεγαλύτερα αδέλφια των αερομοντέλων μας, στην παραλιακή ζώνη της πόλεως εκτός των πολλών άλλων εκθεσιακών περιπτέρων, θα λειτουργήσει και περίπτερο του Ομίλου με στατική έκθεση αερομοντέλων στον χώρο μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας. Την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα Καβάλας θα πραγματοποιηθεί πτητική επίδειξη των αερομοντέλων με ελεύθερη συμμετοχή.

  Για την απρόσκοπτη προετοιμασία της εκδηλώσεως (στατική έκθεση και πτητική επίδειξη) την παροχή διευκρινήσεων, καθώς και την έγκαιρη (λόγω των χιλιάδων επισκεπτών) εξασφάλιση της διαμονής όσων φίλων το επιθυμούν, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε  το δυνατόν συντομότερο με τους :


1. Γιέχο Χρυσοβαλάντη

   Κιν.τηλέφ./Viber 6948-18.58.99 
   e-mail : rcvalantis@hotmail.com
   Facebook :  Valantis Giexos


2. Κατσούλη Δημήτριο

    Κιν.τηλέφ./Viber : 6981-08.29.60
   e-mail : dimitrioskatsoulis@yahoo.gr    Για την εκδήλωση μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε από το διαδίκτυο όπως παρακάτω:

http://www.kavala-airshow.com

https://el-gr.facebook.com/kavala.airshow

http://www.google.gr