Από την δραστηριότητα του Ομίλου Αερομοντελιστών Καβάλας


6-4-2016


Ο κ. Δ. Κατσούλης από τον Όμιλο Αερομοντελιστών Καβάλας είχε την καλοσύνη να μας στείλει μια ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του Ομίλου.

Η υγιής ενασχόληση με το χόμπυ στον Ο.Α.Κ., εκτός φυσικά από το ενδιαφέρον και την χαρά που προκαλεί σε εμάς, τους (εναπομείναντες) αερομοντελιστές της Αττικής, προκαλεί ασφαλώς και μελαγχολικές σκέψεις σχετικά με την παρούσα κατάσταση και το μέλλον του χόμπυ μας στον πολυπληθέστερο νομό της χώρας.


Όμιλος Αερομοντελιστών Καβάλας

του κ. Δ. Κατσούλη 

Ορισμένες φωτογραφίες από την πτητική δραστηριότητά μας στο φιλόξενο διάδρομο των Σιταγρών Δράμας, όπου οι πολύ καλοί φίλοι ιδιοκτήτες και χειριστές των υπερελαφρών τα οποία έχουν την έδρα τους εκεί, μας φιλοξενούν.


Διάδρομος Σιταγρών Δράμας: Κατσούλης Σωκράτης. SBACH 342, κινητήρας AGM 60cc TWIN, εκπέτασμα : 220cm, Βάρος 8.5 Kgr


Σιταγροί Δράμας: το γνωστό πολύ όμορφο Hawk του Χρυσοβαλάντη Γιέχου, το οποίο έχει λάβει μέρος σε αρκετές εκδηλώσεις με τελευταία στην 1η Πανελλήνια συγκέντρωση Jet στο Μεσολόγγι.
 

Κυριακή πρωί στούς Σιταγρούς...
 

Χρυσοβαλάντης Γιέχος και YAK 54 με κινητήρα DLE 55Μια οικογενειακή φωτογραφία: SBACH 342, HAWK και Τ-28 του Μαριολίδη ΒασίληΔύο γενεές της οικογένειας Κατσούλη: Σωκράτης, Κωνσταντίνος, Δημήτρης :PITTS MODEL 12 με κινητήρα DLE 120cc. Εκπέτασμα 235cm, Βάρος 15.3 Kgr


Δ. Κατσούλης